Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Polyfilla

Voor het perfecte schilderresultaat is een goede voorbereiding essentieel. Polyfilla biedt al sinds 2011 een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor het vullen, egaliseren, repareren en isoleren van ondergronden. Bij Tintrio vind je alles van Polyfilla voor jouw klus.

Een oplossing voor elk reparatieprobleem

Of je nu gaten, scheuren of oneffenheden in muren, plafonds of houten oppervlakken wilt herstellen, Polyfilla producten hebben de oplossing. Het merk biedt een breed scala aan vulmiddelen, plamuren, reparatiepasta's en probleemoplossende primers voor verschillende ondergronden en toepassingen. Polyfilla staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitstekende resultaten. De producten zijn eenvoudig aan te brengen, drogen snel en laten zich moeiteloos schuren voor een glad eindresultaat. Met Polyfilla in huis ben je klaar voor elke reparatie- of voorbereidingsklus, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of niet. Ontdek hieronder meer over de specifieke producten.

Ontdek het Polyfilla assortiment bij Tintrio

Voor het repareren van beschadigd hout zijn er verschillende Polyfilla houtreparatie producten beschikbaar. De Polyfilla Houtrotstop impregneer je eerst om verdere aantasting van het hout te voorkomen. Vervolgens herstel je de schade met de Polyfilla Sneldrogende Houtrotvuller, een 2-componentenmiddel dat zorgt voor een duurzame reparatie en een sterke hechting.

Gaten en scheuren in muren vul je eenvoudig met producten als Polyfilla Grote Gatenvuller, Polyfilla - Grote Gatenvuller Pasta en Polyfilla Instant Vuller. Deze pasteuze vulmiddelen breng je snel en gemakkelijk aan en ze drogen uit zonder te krimpen of scheuren.

Voor het egaliseren en glad maken van muren en plafonds gebruik je Polyfilla afwerkplamuur, zoals de Polyfilla Afwerkplamuur. Hiermee werk je oneffenheden en beschadigingen weg voor een perfect gladde ondergrond die klaar is om te schilderen.

Naast vulmiddelen en plamuren vind je bij Tintrio ook handige Polyfilla producten zoals Polyfilla - Schilderskit om naden en kieren te dichten voor het schilderen, en de Polyfilla Verfreiniger om vervuilde ondergronden te ontvetten voor een optimale hechting.

Met ruim 50 jaar ervaring en een uitgebreide technische ondersteuning is Polyfilla een vertrouwd merk onder professionals. Als doe-het-zelver profiteer je bij Tintrio van deze expertise en kwaliteit. Tintrio is een echt familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 60. Wij selecteren met zorg de beste merken en producten, waaronder het complete assortiment van Polyfilla, om jou te helpen jouw klussen tot een succes te maken. Met een groot aanbod, een snelle levering en persoonlijk advies is Tintrio jouw betrouwbare partner voor al je verfprojecten.