Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Nieuws van Tintrio


Tintrio wordt nu en dan eens opgemerkt door de pers. We delen dit dan ook maar al te graag met jou.
Van onze nieuwste awards tot interessante sponsorships.

Hier kom je alle nieuwtjes te weten. 👇

Tintrio spreekt in Utrecht over de razendsnelle evolutie in e-commerce

23/01/2024

E-commerce gaat zoals een sneltrein. Dat ondervindt onze Pieter De Witte van Tintrio als geen ander.

In slechts enkele maanden onderging onze webwinkel Tintrio een volledige rebranding – van een nieuwe merknaam en een nieuw logo tot een overstap naar een ander e-commerce platform. Wat de resultaten van al die veranderingen zijn, kom je te weten tijdens Pieters boeiende lezing op de Webwinkel Vakdagen op 23 januari om 14u45.

In slechts een half uur tijd krijg je niet alleen inzichten voorgeschoteld, maar je krijgt vooral ook handige tips & tricks mee om zo geen enkele halte op je eigen e-commerce trein te missen.

Wil je dit Tintrio-verhaal niet missen? Reserveer hier je gratis plekje!

En stap met je ticket een wereld binnen vol e-commerce inspiratie, met nog vele andere sprekers.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht - Lezingzaal 3

Tintrio, exclusief verdeler van Levis Atelier

16/11/2023

Vanaf heden mogen we onszelf exclusieve verdeler van Levis Atelier noemen. Een merk met verfproducten dat zich onderscheidt door uitstekende afwasbaarheid, kleurvastheid en applicatiegemak. Met een palet van maar liefst 150 kleuren, verdeeld over vijf verschillende kleurencollecties, biedt Levis Atelier eindeloze mogelijkheden voor het transformeren van elke ruimte.

We zijn verheugd om Levis Atelier op te nemen in ons gamma, omdat deze verf nog meer dan andere uniek is. Niet overal te verkrijgen en gewoonweg over topkwaliteit beschikt. Wie deze producten verdeelt, neemt ook het engagement op zich om klanten volledig te begeleiden, van A tot Z. Dit betekent dat consumenten niet alleen hoogwaardige verfproducten krijgen, maar ook deskundig advies. Onze toewijding strekt zich uit tot het aanbevelen van de juiste toebehoren en het actief meedenken over mogelijke kleurencombinaties.

Of je nu online winkelt of onze fysieke winkel bezoekt, we staan helemaal klaar om jou te assisteren bij elke stap van je schilderproject.

Benieuwd naar het exclusieve assortiment?

Neem hier een kijkje.

Tintrio wint Sustainability Award van BeCom

27/10/2023

Gisteren op de Belgian eCommerce Awards mochten enkele Belgische webshops een award ontvangen, uitgereikt door de sectorvereniging BeCom. De online verfwinkel Tintrio uit Stekene viel daarbij in de prijzen. De voorbije twee jaar kreeg de webwinkel de Logistic Champion Award voor haar uitblinkende logistieke diensten. Maar dit jaar vond er een wending plaats. Zaakvoerder Pieter De Witte, mocht voor Tintrio voor het eerst de Sustainability Award in ontvangst nemen. Een prijs voor duurzame inspanningen.

Dit nieuws werd opgepikt door Het Laatste Nieuws

Bekijk het nieuwsbericht hier

Onze E-commerçant Pieter genomineerd voor Web Celeb 2023

20/10/2023

Op 26 oktober vinden de Belgian e-Commerce Awards plaats, een initiatief van de sectorvereniging BeCommerce/SafeShops.be. Tijdens dit evenement vallen er verschillende prijzen te winnen. Een ervan is de Award voor Web Celeb van het jaar. Met deze prijs wil de sectorvereniging een persoon belonen die een waardevolle bijdrage leverde aan de Belgische e-commerce. Na een selectieronde door een professionele jury, werd Pieter De Witte, van de online verfwinkel Tintrio samen met twee andere ondernemers voor deze award genomineerd. Op de avond zelf zullen de finalisten nog een slotdebat houden, waarna een finale stemronde wordt ingezet. Wanneer al deze stemmen geteld zijn, zal de e-commerce persoonlijkheid van 2023 worden uitgeroepen.

Voor deze nominatie belandde Tintrio in de schijnwerpers van Made-in Het Nieuwsblad.

Bekijk de nieuwsartikelen via de volgende linken: Artikel van Made-inHet Nieuwsblad en Embuild Oost-Vlaanderen.

GP Roggeman verwelkomt Tintrio als naamsponsor

11/09/2023

Op donderdag 21 september wordt de Grote Prijs dr. E Roggeman voor de 97ste keer gereden. In al die jaren had deze koers nog nooit een naamsponsor. De online verfwinkel Tintrio brengt daar deze editie verandering in. De koers draagt voor het eerst de naam ‘Tintrio - GP Roggeman’, een echte primeur voor de webwinkel en de organisatie Stekene Koerst. Voor Tintrio is het een logische stap om haar naamsbekendheid te vergroten. Tintrio, voorheen ook wel gekend als deverfwebshop.be, heeft er sinds enkele maanden een totale rebranding opzitten. Een nieuwe naam, een nieuw logo, … Door aan naamsponsoring te doen, hoopt de webshop haar naamsbekendheid online te vergroten en ook die van het servicepunt in Stekene.

De wielerwedstrijd kwam meerdere malen onder de aandacht.

Lees er alles over via de volgende links: de aankondiging en uiteraard de winnaars.

Belgische webshops in opmars

22/06/2023

De Belgische handelsbalans op vlak van e-commerce is de afgelopen vijf jaar fors verbeterd. Dat blijkt uit de statistieken van sectorvereniging BeCommerce. We kopen nog veel op de grote buitenlandse webshops, zoals Bol en Amazon. Maar hun aandeel zakt ten voordele van kleinere Belgische spelers. En die opkomende webshops weten ook steeds meer buitenlandse kopers aan te trekken zoals de Stekense online verfwinkel Tintrio.

We kwamen met een mooie videoreportage op Kanaal Z, maar ook in het Nieuwsblad vond je Tintrio terug.

Bekijk het fragment via deze link en lees het interview.