Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Trimetal

Kies je voor Trimetal dan kies je voor Belgisch vakmanschap in verf, van muurverf tot lak, voor binnen en buiten.

"Typisch Trimetal"

Trimetal is een merk van Belgische trots. Ja je leest het goed, meer dan 120 jaar geleden ontstond Trimetal in de Belgische gemeente Machelen. En vandaag produceert het merk er nog steeds verfproducten. Dat zijn heel wat jaren ervaring, kennis en expertise, dus! 

Typisch Trimetal, zou je kunnen zeggen. En dat is ook hun slagzin, al hadden ze volgens ons ook iets kunnen doen met de T van Tevredenheid of T van Topverf.

Onze professionals en doe-het-ververs zijn namelijk zeer tevreden over de topproducten van Trimetal. En gelijk hebben ze, want in het uitgebreid aanbod aan kwalitatieve verven zit er voor iedereen wel iets tussen.

Ontdek de Trimetal verven en houtbeschermingsproducten hieronder, of lees onderaan deze pagina verder over het assortiment. 

De verschillende Trimetal verven

Van de basics tot lakken, beitsen, gevelverf en uiteraard ook muurverf. Voor elke verfklus vind je een gepaste Trimetal verf.
Hieronder lichten we alvast enkele toppers voor je uit.

Muurverf

Staat het project muren en plafonds verven op de agenda? Dan raden wij meteen twee toppers aan van Trimetal: Magnacryl Prestige Mat en Magnacryl Prestige Velours. Ze hebben hun naam niet gestolen, want prestige en aanzien krijgen ze van professionele schilders. Ze zijn water-en vetafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor in de keuken. En nog een voordeel: Je kan deze muurverf gewoon gebruiken als één-potsysteem, zo hoef je geen extra primer aan te schaffen.

Mag het voor jou iets meer basic zijn en tegelijk ook wat goedkoper?

Kwaliteitsvolle basisproducten heeft Trimetal zeker ook in haar gamma. Zo vliegt de grondverf, Trimetal Primer bij ons de deur uit, maar ook de watergedragen muurverven zoals Trimetal Soft en Trimetal Mat doen het uitstekend.

Naast deze selectie heeft Trimetal uiteraard nog meer muurverf voor binnenshuis en zelfs voor buitenshuis is er een reeks gevelverven. Een absolute aanrader: Trimetal Globacryl Façade. Deze verf is waterdamp doorlatend, maar voorkomt waterindringing. Tot slot is deze verf zelfreinigend, dus extra gemakkelijk te onderhouden.

Lakken

Een lak nodig? Zoek voortaan naar Trimetal Permacryl. En meer specifiek naar onze meest verkochte Trimetal aflak voor binnen, Permacryl PU Satin. Een watergedragen lak met een zeer hoge krasvastheid. Ideaal voor het lakken van ramen en deuren. Deze lak is zelfs geschikt voor openbare instellingen zoals ziekenhuizen, scholen, bedrijven, … Een bijkomend pluspunt is dat de lak niet vergeelt na verloop van tijd. Meer fan van een matte afwerking? Dan is Permacryl PU Mat zeker jouw ding!

Trimetal heeft naast lakken die geschikt zijn voor hout ook metaallakken in haar gamma. Wanneer je specifiek daarnaar op zoek bent, kijk je het best naar producten van de Steloxine-lijn. En als we jou eentje van deze lijn moeten aanbevelen, dan zou het de Steloxine Protect Universal zijn. Deze anti-roestverf is geschikt voor op alle metalen en fungeert als grond-, tussen- en eindlaag.

Houtbescherming

Trimetal heeft twee series voor houtbescherming. Silvanol en Silvatane. Als je ze zo naast elkaar geschreven ziet staan zou je denken dat het broers zijn, maar ze verschillen toch erg van elkaar.

Silvanol is een reeks met transparante en dekkende beitsen. Silvatane is dan weer een reeks met verschillende vernisproducten voor binnen en buitenhout.

Wat hen wel verbindt met elkaar? Ze bieden je hout bescherming tegen krassen. Als we van elk eentje naar voor zouden moeten schuiven, dan zijn het: Trimetal Silvanol lm en Trimetal Silvatane PU Acryl Mat.

Kort uitgelegd is de Silvanol LM een transparante beits met een uitstekende impregnering van het hout. Hij biedt ook een excellente bescherming tegen weersomstandigheden. Silvatane PU Acryl Mat is daarentegen een vernis voor binnen. Het is bedoeld om je binnenhoutwerk te beschermen. De vernis is geurarm, droogt snel en is bestendig tegen vlekken.

Beide series zijn in dezelfde Trimetal Silva-kleuren beschikbaar.

Trimetal verf kopen?

Overtuigd van een Trimetal verfproduct? Check! Trimetal verf koop je hier bij Tintrio snel, eenvoudig en aan de beste prijzen. Deskundig advies van schilder- en verfexperten inbegrepen, want dat is dan weer typisch Tintrio 😉