Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Onze top 5
muur- en plafondverf


Muur- en plafondverf: het is een erg ruime categorie. Zelfs in een groot kasteel zijn er nog te weinig muren en plafonds om alle muur- en plafondverven op uit te testen. 

Gelukkig heb je geen kasteel nodig, en hoef je ook helemaal niet alle verven uit te testen, want wij helpen je graag op weg met kiezen uit het ruime aanbod. 

Hier is onze top 5! Vijf verven waarvan wij vinden, áls je er zou willen uittesten, dat het deze moeten zijn, want je zal ze sowieso fantastisch vinden! 

Vind je in onze top 5 muur- en plafondverf toch niet de verf die je nodig hebt (het zijn er dan ook 'maar' vijf), klik dan onderaan de pagina om nog even te snuisteren door de andere muur- en plafondverven of vraag advies aan een van onze experten.

Bestseller
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Perfect Matt
Vanaf € 19,95 

1. Sigma Perfect Matt

Topkwaliteit muurverf van Sigma, en als één-pot-systeem ook nog eens heel erg gemakkelijk in gebruik. De perfecte verf voor iedereen!

Tip: deze fantastische muurverf kan je ook bestellen in een semi-matte afwerking  ;)

2. Sikkens Alphacryl Morpha

Deze had wat ons betreft net zo goed op de eerste plaats kunnen staan, het was een nek-aan-nekrace! Bonuspunten voor de reinigbaarheid.

Bestseller
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sikkens Alphacryl Morpha
Vanaf € 23,95 
Topkwaliteit
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Sigmacryl Prim Opaque
Vanaf € 33,95 

3. Sigmacryl Prim Opaque

Deze acrylaat grondlaag is van absolute topkwaliteit, zoals we gewoon zijn van Sigma. Daarom vind je hem hier op de derde plaats.

4. Levis Primer Mur & Plafond

We kunnen de tel nog amper bijhouden, zo vaak gaat deze veelzijdige primer hier de deur uit. Deze watergedragen primer dringt goed in de ondergrond en dekt ook enorm goed. Daarbovenop krijg je bij de twee grootste verpakkingen ook nog eens 20% gratis inhoud.

Bestseller
Ecolabel
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Levis Primer Mur & Plafond
Vanaf € 19,95 
Onze keuze
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Pearl Clean Matt
Vanaf € 24,95 

5. Sigma Pearl Clean Matt

Onze nummer vijf leent zich enorm goed op oppervlakken die snel vuil of vettig worden. Je kan het geschilderde oppervlak namelijk heel makkelijk schoonmaken achteraf! Top! Daarom staat hij hier, natuurlijk.

Tip: deze topverf kan je ook bestellen met een zijdeglans afwerking. De Sigma Pearl lijn heeft daarnaast ook nog een eigen reinigingsmiddel.

Meer inspiratie en topproducten:

Meest bestelde kleuren

Bekijk meer