Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

⭐⭐⭐⭐⭐


98% geeft ons 4 of 5 sterren


Bijna al onze klanten beoordelen ons positief, met een score van vier of vijf sterren.


Waarom we dat belangrijk vinden, lees je hieronder, samen met enkele uitgelicht klantreviews. Je kunt ook doorklikken naar een van de beoordelingsplatforms waarmee we werken, om nog meer reviews te lezen.

Onze klanten aan het woord


Bij Tintrio hechten we veel belang aan wat onze klanten over ons te zeggen hebben. 


De mening van onze klanten is niet alleen erg nuttig voor andere online shoppers die online verf willen kopen, maar is ook enorm waardevol voor ons als bedrijf. We vinden klantenfeedback dan ook erg belangrijk, en proberen er voortdurend uit te leren en te verbeteren


Daarom vragen we aan iedereen die bij ons bestelt om onze service en producten te beoordelen op een onafhankelijk beoordelingsplatform. We hebben zo al duizenden reviews verzameld. Je kan ze bekijken op Trustpilot, Kiyoh en Google.

Enkele uitgelichte reviews:

Tintrio Reviews with ekomi.nl
Erg duidelijke website met de juiste info. Producten worden aan een eerlijke prijs aangeboden met een snelle levering. Steeds tevreden aangekocht! Doe zo verder!
Roy Verhoeven
op Trustpilot
Snelle, veilige en correcte levering. Je kan ze altijd bellen en vragen om advies. Hun merken zijn van goede kwaliteit en hun prijzen zijn eerlijk.
Christian Lioret
op Google

Jouw mening telt


We zeiden het al: feedback vinden we belangrijk. Heb je opmerkingen over ons aanbod, onze service, etc. - positief of negatief? Je hoeft niet te wachten tot wanneer je een bestelling geplaatst hebt. Neem gerust contact op met ons!


Contacteer ons