Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Wie zijn wij?

 Hallo! 👋 Het Tintrio-team hier. 


Ons verhaal begon 60 jaar geleden met een schilderbedrijf en een verfwinkel. Drie generaties later staan we samen met ons team aan het roer van een ambitieus familiebedrijf. Deverfwebshop groeide intussen uit tot Tintrio maar de essentie is steeds hetzelfde gebleven, namelijk onze passie voor verf waarbij de klant centraal staat. 

Kies je voor Tintrio, dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met elk jaar tienduizenden pakketjes die de deur uitgaan, duizenden positieve reviews en twee consumentenawards, willen we als “Tintrio” diezelfde vertrouwde winkel blijven. 

Op onze webshop vind je een ruim aanbod aan verf, houtbescherming en andere schildersbenodigdheden. Van primer tot beits, iedere professionele en minder professionele schilder kan bij ons terecht voor kwalitatief materiaal en toegankelijk advies van ons team.
Want dat vinden we bij Tintrio het belangrijkste: jou en alles wat we kunnen doen om jou de beste producten en service te garanderen.

" Met onze kwaliteitsproducten en betrouwbaar advies helpen wij je interieurproject zelf te verwezenlijken. "

- Onze missie

Ons verhaal 

Het verhaal van Tintrio begon in Nieuwkerken-Waas, waar onze grootouders in de jaren 60 een schilderbedrijf en verfwinkel oprichtten. Dit was het startschot van ons een uniek, professioneel familiebedrijf

Twintig jaar later stonden onze ouders aan het roer, dit keer in Stekene. De liefde voor de verfsector is met de paplepel aan ons doorgegeven. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat wij, drie broers - Pieter, Sander en Mathijs De Witte - in het midden van de jaren 2000 de verffakkel overnamen.

Ons team groeide door de jaren heen met ons mee, en intussen staan we aan de startlijn van onze gloednieuwe branding: Tintrio.


Vragen? Contacteer ons!

Ons teamServicepunt

Het kloppende hart van Tintrio vind je in de Zavelstraat 7, 9190 Stekene.

We hebben hier onze kantoren, meng- en schudmachines en verzendafdeling maar ook de fysieke winkel is hier gevestigd.

Wanneer je langskomt in onze winkel word je begeleid door een echte verfdeskundige. Geen typische verkoperspraatjes maar wel professioneel advies en een antwoord op elke vraag. Het is een plaats boordevol inspiratie.


Meer info over onze winkel