Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

The California Collectie: 8 nieuwe Farrow & Ball kleuren


Farrow & Ball introduceert acht nieuwe kleuren, in samenwerking met de bekende Amerikaanse interieurdesigner Kelly Wearstler. De collectie is geïnspireerd op het zonnige Californië en kreeg dan ook de passende naam "The California Collection".

bron afbeelding: farrow-ball.com

Nieuwe kleuren

The California Collection bevat maar liefst acht nieuwe Farrow & Ball kleuren:

The California Collection - Farrow & Ball

bron afbeelding: farrow-ball.com/california-collection

Tar is een zwarttint, klassiek en gesofisticeerd, die je doet denken aan het asfalt van de Californische highways. Helemaal als je het combineert met het gele Citrona. Je kan uiteraard ook combineren met andere tinten uit het California palet, zoals Stoke, Sand of Salt.

Sand en Salt zijn neutrale lichte tinten, beige en wit. Warme stranden en de bijhorende zilte zee zijn natuurlijk niet weg te denken uit Californië. Sand en Salt brengen dat gevoel over in je interieur, zeker samen met Hazy: een frisse, mistige blauwtint. Wil je er in die waas ook nog enkele palmbomen bij fantaseren? Dan is het bleekgroene Palm de kleur die je nodig hebt.

Stoke is een sterke, diepe, iets donkerdere grijstint, die je doet denken aan de grootsteden. Ook deze tint is enorm veelzijdig inzetbaar en perfect combineerbaar met vrijwel alle tinten uit het California kleurenpalet.

Wat extra warmte kan je altijd nog toevoegen met Faded Terracotta, een zachte oranje-bruine tint, die doet denken aan terracotta potten (what else) die al heel wat dagen gesleten hebben in de Californische zon.


Wil je zelf een vleugje California Dream in huis? We kunnen al deze kleuren voor je maken. Je hoeft enkel je verf te kiezen en de kleurnaam of het kleurnummer in te vullen wanneer je bestelt, en dan komt het helemaal in orde!