Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Madurox

Wil jij je hout optimaal beschermen tegen insecten, schimmels en termieten? Dan is Madurox jouw merk. Madurox biedt preventieve en curatieve houtbehandelingsproducten voor zowel binnen als buiten, zodat jij zorgeloos van jouw houten elementen kunt genieten.

Hoe Madurox jouw hout beschermt

Madurox houtbehandeling is de sleutel tot het behoud van jouw houten vloeren, meubels, ramen en deuren. De producten van Madurox zijn effectief tegen houtaantastende insecten zoals houtworm en boktor, maar ook tegen schimmels en termieten. Dankzij de brede toepasbaarheid op verschillende houtsoorten, zowel binnen als buiten, vind je altijd een geschikte oplossing. Bovendien zijn de producten geurloos, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in woon- en leefruimtes. En het beste nieuws? Madurox is compatibel met diverse afwerkingen zoals beits, vernis en verf, zodat je jouw behandelde hout de gewenste look kunt geven. Lees verder voor meer informatie over specifieke Madurox producten.

Tintrio: Jouw partner voor Madurox houtbehandeling

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van Madurox houtbehandelingsproducten? Tintrio is al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in de verfbranche en biedt een ruim assortiment aan Madurox producten. Als familiebedrijf staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Onze ervaren medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw houtbeschermingsproject.

In ons Madurox assortiment vind je onder andere Madurox Sanio en Madurox Bi-Activ. Madurox Sanio 3 is een watergedragen behandelingsmiddel dat jouw hout preventief en curatief beschermt tegen houtaantastende larven, schimmels en termieten. Het is geschikt voor alle soorten kaal hout, zowel binnen als buiten (met uitzondering van vloerbalken of delen in contact met de grond). Dankzij de kleurloze en reukloze formule is Sanio 3 perfect voor gebruik in woon- en leefruimten.

Voor een krachtige dieptebehandeling van hout kies je Madurox Bi-Activ I. Dit product is geschikt voor preventieve en curatieve behandeling tegen houtworm, zwammen, schimmels en boktor. Je kunt Bi-Activ I aanbrengen met een verfkwast of spuit, zowel binnen als buiten. Let op: dit product is alleen bedoeld voor professioneel gebruik.

Bij Tintrio vind je niet alleen hoogwaardige Madurox producten, maar ook deskundig advies om jouw houtbeschermingsproject tot een succes te maken. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste product, het bepalen van de benodigde hoeveelheid en het aanbrengen van de behandeling. Dankzij onze snelle levering en scherpe prijzen is Tintrio dé one-stop-shop voor elke doe-het-verver.

Bescherm jouw kostbare houten bezittingen met Madurox houtbehandelingsproducten van Tintrio. Bestel nu Madurox Sanio 3 of Madurox Bi-Activ I in onze webshop of bezoek onze winkel voor persoonlijk advies. Met Tintrio en Madurox geniet jij jarenlang zorgeloos van jouw prachtige hout.