deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Flexa & Levis kleuren

Flexa en Levis verf is in heel wat kleuren verkrijgbaar, zowel kant-en-klare kleuren als mengkleuren. Zoek jij nog de perfecte kleur voor je Flexa of Levis verf? Dan helpen wij jou hier graag de juiste richting uit.


Op deze pagina vind je meer info over Levis kleuren en de nodige tools om de juiste kleur te bepalen.

Levis kleurcollecties

Levis heeft wel een aantal kleurencollecties. Allemaal bevatten ze een reeks combineerbare kleuren. Hieronder lichten we er alvast twee kort voor je uit: Colores del Mundo en Levis Ambiance. 

ℹ️ Levis Ambiance is het Belgische equivalent van Flexa Creations.

Colores del Mundo

De Colores del Mundo collectie bestaat uit vijf verschillende kleurlijnen:

Levis Ambiance kleuren

De Levis kleurexperten kozen de Ambiance kleuren zorgvuldig uit, om je te helpen gemakkelijk een kleur te kiezen. De collectie omvat 54 kleuren, verdeeld over drie thema's en zes kleurlijnen. 

Wil je graag een van deze kleuren bestellen? Vul dan gewoon de kleurnaam of eventueel ene kleurcode in op de productpagina van de verf die jij verkiest. 

De juiste Levis kleur vind je zo

Online hulpmiddelen

Online kan je heel gemakkelijk de verschillende kleurencollecties van Levis en Flexa bekijken. 

Bekijk de Levis kleurcollecties 

Bekijk de Levis kleurcollecties 


Een andere optie is om de virtuele verfadviseur op de websites van Levis en Flexa te raadplegen. Nadat je een aantal vragen over je schilderproject hebt beantwoord, krijg je een aantal kleurenfamilies te zien, waar je vervolgens een kleurenselectie kunt maken
.


Als laatste kan je ook kleuren bekijken in de handige app die Levis heeft. Meer over de Levis app

Hoera, je hebt DE kleur gevonden! En nu?

Je kan 'm eerst uitproberen...

Je kan bij ons kleine testpotjes bestellen, waarin net genoeg verf zit om een kleur (of enkele kleuren naast elkaar) mee uit te testen in je interieur. 

Kleurtesters zijn met andere woorden ideaal om te gebruiken wanneer je nog twijfelt of een kleur wel de juiste kleur is, of wanneer je niet goed kunt kiezen. 

Een ander voordeel is dat je de kleur kunt zien in de setting waar die zal komen, én in de juiste belichting, want dat kan een groot verschil maken. En niet te vergeten: het is ook een goede manier om alvast even te kunnen wennen aan de kleur, voordat je er de hele muur mee verft. 

...of gewoon meteen bestellen!

Dat doe je door naar de productpagina van jouw favoriete verf te gaan en daar de kleurnaam en/of het kleurnummer in te vullen in het voorziene veld. Vervolgens selecteer je de inhoud en hoeveelheid, en kan je het product bestellen! Mocht er iets niet duidelijk zijn over jouw gekozen kleur, dan nemen we contact met je op.

Euh... kan het zijn dat er geen veld voor de kleurcode is?  

Dat kan. Misschien ben je naar de standaard witte variant of een ready mix aan het kijken. Je kan enkel een kleur invullen bij verf die op kleur gemaakt kan worden. Ben je er zeker van dat de verf die je bekijkt zo'n verf is? Of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 

Vind je niet wat je zoekt? 

Misschien kan je dan een kijkje nemen tussen onze projecten, of wat inspiratie opdoen in onze blog. Ook op onze pagina over kleuren vind je misschien wat je zoekt. 

Ben je daar nog steeds niets mee? Dan kan je ook nog steeds terecht bij onze experts voor info en advies. Stuur ons gerust je vraag door.

Contacteer ons

Hulp nodig?