Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Dalapro

Ontdek hoe Dalapro's plamuren voor egalisatie en afwerking het verschil kunnen maken in jouw renovatieproject. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid, en gebruiksgemak, biedt Dalapro de perfecte oplossing voor elke oneffen ondergrond.

De geschiedenis van Dalapro

Dalapro is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige plamuren, ontwikkeld voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. De oorsprong van Dalapro gaat terug tot de mid-20e eeuw, waar een Zweedse ingenieur het idee had om de allereerste kant-en-klare plamuur op de markt te brengen. En vandaag de dag mag Dalapro zich dé specialist van pasta plamuren noemen in Noord-Europa. Tot slot staat het toonaangevend merk bekend om zijn streven naar duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

Benieuwd welk product bij jouw renovatieproject past? Scrol voor meer uitleg naar beneden 👇

Bereid je ondergrond voor met Dalapro

Dalapro heeft kant-en-klare plamuren in het assortiment die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, zoals voegen, egaliseren of afwerken.
Ontdek hieronder welke plamuur past bij jouw type renovatie.

Afwerkplamuur

Ga je voor een fijne afwerking binnenshuis? Dan is Dalapro fine perfect voor jou! Een witte afwerkplamuur die gebruiksklaar is en zowel te verkrijgen is in een kleine of grote verpakking.

Allround plamuren

Plamuur die zowel kan voegen, uitvlakken als afwerken. Die noemen we allround plamuurproducten. Dalapro Nova en Dalapro Medium zijn daar voorbeelden van. Deze beschikken over een kant-en-klare grijze pasta.

Heb je liever wit? Kies dan voor Dalapro Premium. Deze allround plamuur heeft extra vulkracht en is makkelijk schuurbaar met minder opvliegend stof dan de meeste plamuren.

Plamuur voor buiten

Heeft je buitenmuur ook wat zorg nodig? Dan kan je met dala aan de slag! De plamuur is bestand tegen vocht en vorst-dooicycli.

En niet alleen buiten doet hij het goed, ook binnen kan hij gebruikt worden op gladde ondergronden zoals glansverf of tegels.

Wat is het verschil tussen vulmiddel, pleister en plamuur?

Vulmiddel, pleister en plamuur spelen allemaal een cruciale rol bij het voorbereiden van oppervlakken voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen. Hoewel ze vaak door elkaar worden gebruikt, dient elk van hen een specifieke behoefte in het renovatieproces.Voor de duidelijkheid: Dalapro biedt alleen plamuren aan, maar sommige hebben al iets meer vulkracht dan de andere.

Vulmiddel wordt gebruikt om gaten, scheuren en andere onregelmatigheden in verschillende oppervlakken op te vullen. Het is vooral geschikt om plaatselijke beschadigingen te repareren voordat je gaat schilderen of behangen.

Pleister wordt soms in de volksmond gebruikt als mensen het eigenlijk hebben over poederplamuur of gipsplamuur. Deze hebben we bij Tintrio zeker in de aanbieding, maar Dalapro niet.

Plamuur wordt gebruikt om kleine oneffenheden in je ondergrond weg te werken en te egaliseren zodat het glad is voor het schilderen of behangen. En dit is waar Dalapro bekend om staat. Het is dikker dan vulmiddel en is bedoeld voor het afwerken van fijnere details.

Online Dalapro kopen?

Bij Tintrio begrijpen we dat elke klus uniek is en soms specifieke vragen met zich mee kan brengen. Daarom staat ons team van experts altijd klaar om je te ondersteunen. Of je nu advies nodig hebt over welk Dalapro product het beste past bij jouw behoeften, hulp zoekt bij het navigeren door ons assortiment, of vragen hebt over toepassingstechnieken, wij zijn hier om je te helpen. Je kunt altijd rekenen op ons deskundig advies en ondersteuning, waardoor je aankoopervaring niet alleen eenvoudig, maar ook vertrouwd is. Net zoals in een fysieke winkel, alleen hoef je niet uit je zetel en verzenden we de plamuurproducten gewoon naar je thuis of afhaalpunt.