deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

V33 Timmerhout


Over dit product

V33 Timmerhout is een schimmel- en insectenwerend middel dat kan worden gebruikt op alle soorten constructiehout, zowel gezond als aangetast.


In een oogopslag

  • Werkt preventief en curatief tegen houtaantastende insecten en schimmels
  • Hoog indringingsvermogen
  • Compatibel met alle afwerkingsproducten
  • Kleurloos: maakt geen vlekken op het hout

De V33 Behandeling Timmerhout is de perfecte oplossing voor het beschermen van uw hout. Met deze behandeling kunt u alle soorten constructiehout, gezond of reeds aangetast, zoals balken, spanten en schrijnwerkerij, beschermen tegen schimmel en insecten.

Met de unieke BIACTIV'-formule heeft deze behandeling een actieve werking die diep in het hout dringt en onmiddellijk werkt, met een garantie van 20 jaar. Dit, in combinatie met het hoge indringingsvermogen, maakt het product bijzonder geschikt voor grote houtsecties.

De formule op basis van natuurlijke olie in micro-emulsie zorgt voor een kleurloze en vlekvrije bescherming, die compatibel is met alle afwerkingsproducten van V33, zoals beitsen, verven, vernissen en tinten.

De EW emulsie op waterbasis bevat geen oplosmiddelen en veroorzaakt geen hinderlijke geur, is sneldrogend en klaar voor gebruik. De actieve insectenwerende moleculen garanderen een doeltreffende en duurzame bescherming, in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake houtbeschermingsproducten.

Kortom, met de V33 Behandeling Timmerhout kunt u zorgeloos genieten van uw houten constructies, die beschermd zijn tegen verdere aantasting en verval.
Applicatiemethode: Borstel, Drukspuit
Basis: Watergedragen
Ondergrond: Hout
Rendement: 3-5 m²/l

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


EAN:

3153894939738
Technische fiche
Download
Hulp nodig?