deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Trimetal
Trimetal

Over Trimetal

Helemaal van Belgische bodem, biedt Trimetal je al meer dan honderd jaar verf van topkwaliteit. In 1904 ontstond Trimetal in Machelen en dat is ook waar tot op vandaag nog de Trimetal verf geproduceerd wordt. Als merk van AkzoNobel (ken je ook van Sikkens, Xyladecor, Levis, etc.) maken ze daarenboven ook nog eens deel uit van een van de grootste verfproducenten ter wereld. Heel wat ervaring, kennis en expertise daar bij Trimetal, dus! 

 

“Typisch Trimetal”

“Typisch Trimetal” is de slagzin van Trimetal, maar het ze konden gerust ook iets doen met de T in “Tevredenheid” en “Topverf”. Een uitgebreid aanbod kwalitatieve verven, waarvan je gegarandeerd tevreden zal zijn, dat hebben ze namelijk zeker en vast! Hieronder lichten we alvast even twee van die toppers voor je uit. 

 

Trimetal Magnacryl Prestige Mat

Deze matte muurverf voor binnen heeft zó veel te bieden. Watergedragen en 100% acrylaat; deze verf is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te verwerken. Nee, extra gemakkelijk, want het is een één-pot-systeem, dus je kan de verf én als primer én als afwerking gebruiken. Het resultaat van al je harde schilderwerk is een gladde, mooi dekkende verflaag, die water- en vetafstotend is (wordt dus niet gemakkelijk vuil), een hoge schrobbestendigheid heeft (kan tegen een stootje als je er toch eens wat vuil moet afwassen)  en niet opglanzend is (die mooie matte look blijft dus mat). Top, toch? 

 

Je kan Trimetal Magnacryl Prestige Mat bestellen in wit of kleur, in 1 l - 2,5 l - 5 l of 10 l. Ook Trimetal Magnacryl Prestige Velours, voor een prachtige fluweelachtige afwerking, hebben we in wit of kleur, in 1 l - 2,5 l - 5 l of 10 l!  

 

Trimetal Permacryl PU Satin

Trimetal heeft met de Permacryl PU Satin ook een uitstekende aflak in het assortiment. Deze lak kan je inzetten op plaatsen waar een hoge krasvastheid vereist is, zoals ramen en deuren. De lak is ook watergedragen; hij heeft een goede vloei en lange open tijd, vergelijkbaar met synthetische lakken, maar dan zonder de sterke geur. Een bijkomend pluspunt is dat de lak niet vergeelt na verloop van tijd. 

 

Is Trimetal Permacryl PU Satin de lak die je zoekt? Bestel hem dan online bij Tintrio! Je vindt hem hier in wit of kleur, in 0,5 l - 1 l of 2,5 l. Liever mat? Dan hebben we voor jou ook Trimetal Permacryl PU Mat in wit of kleur, in 0,5 l - 1 l of 2,5 l.

 

En nog zoveel meer! 

Naast muur- en plafondverf en lak, telkens inclusief passende Trimetal primer, vind je bij Tintrio ook nog houtbeschermingsproducten van Trimetal, zoals de transparante vernis Silvatane PU Acryl (Mat, Satin of Brillant), en ook nog verf voor metaal, zoals de Steloxine Decor Satin, die je bij ons kan vinden in wit, zwart of kleur. Blader door de Trimetal producten op deze pagina en ontdek het volledige aanbod! 

 

Trimetal verf kopen online?

Ah ja! Trimetal verf koop je hier bij Tintrio snel, eenvoudig en aan de beste prijzen, deskundig advies van schilder- en verfexperten inbegrepen, want dat is dan weer typisch Tintrio 😉

 
Hulp nodig?