deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Sikkens
Sikkens

Sikkens

Sikkens

 

Over Sikkens

Een oude rot in het vak, zo kan je Sikkens wel omschrijven. Een eeuw of twee geleden, in 1792, startte Wiert Willem Sikkens in Groningen een fabriek om lakken te maken. Doorheen de jaren groeide Sikkens verder en werd er voortdurend aan onderzoek en innovatie gedaan om steeds de best mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Vandaag maakt Sikkens deel uit van AkzoNobel, de grootste fabrikant van verven en lakken ter wereld, met ook nog andere bekende merken, zoals Xyladecor, Levis en Trimetal, onder de vleugels. 

 

Sikkens van A tot Z

Van A tot Z, ofwel van lak en verf tot houtbescherming en nog zoveel meer, Sikkens heeft heel wat producten in de aanbieding. Graag stellen we jou hieronder alvast twee absolute topproducten van Sikkens voor. 

 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Deze zijdeglans lak kan bijna alles aan. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is extreem huidvet-, vlek- en vuilbestendig, dankzij de Crosslinking technologie, die zorgt voor een extra vernetting in de lak, waar huidvet en vuil zich niet (goed) aan kunnen hechten. Daarnaast is de lak ook nog eens een enorm kras- en stootvast, waardoor je heel lang kunt blijven genieten van je schilderwerk. De Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken zijn verder ook aangenaam in verwerking, door hun uitstekende vloei en een lange open tijd. En ze zijn ook nog eens watergedragen. Geen sterke geur, eenvoudig van je materiaal af te wassen,... Bonus, toch? 

 

Hier bij Tintrio kan je Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin bestellen in wit of kleur, in 1L of 2,5L. Wil je de lak in RAL 9010 bestellen? Die vind je hier aan een superscherpe prijs!  

 

Sikkens Rubbol BL Satura

Deze veelzijdige lak is net als de Rezisto gemakkelijk om te verwerken, door een erg goede vloei en lange open tijd. Daarbij komt ook nog de voortreffelijke dekkracht, waardoor je al snel tot een prachtig resultaat komt. Sikkens Rubbol BL Satura is snel gedroogd en doorgehard en is daarna zeer goed bestand tegen krassen en slijtage. Ook deze topkwaliteit lak is watergedragen.

 

Op zoek naar Sikkens Rubbol BL Satura? Die bestel je uiteraard online bij deverfwebshop! Je vindt hem hier in wit of kleur, in 1L of 2,5L.

 

En nog zoveel meer! 

Zoals we eerder al zeiden, gaat het aanbod van Sikkens van A tot Z. Er zijn uiteraard nog veel meer topproducten van dit merk, zoals de Sikkens Cetol Filter 7 PlusSikkens Alphacryl Morpha, etc. We zouden er nog uren over kunnen doorgaan, maar ga vooral op ontdekking via deze merkenpagina, onze productcatalogus of de zoekfunctie. Je vindt bij alle producten in een oogopslag alle voordelen ervan, samen met wat extra uitleg en alle technische gegevens. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan adviseren we je graag. 

 

Sikkens verf kopen online?

Maar ja, natuurlijk! Online verf kopen is enorm gemakkelijk: enkele klikken en wij doen de rest. Het gaat ook best snel, want al binnen één tot twee werkdagen wordt jouw bestelling geleverd bij je thuis of in een afhaalpunt van je keuze. Het is ook nog eens goed voor je budget, want je vindt hier bij Tintrio alles aan zeer interessante prijzen. En… het is helemaal ook niet onpersoonlijk, mocht je dat denken. Je mag van ons een zorgvuldige opvolging van je bestelling verwachten, en je mag ons ook altijd vragen stellen als je dat wenst. Over verf. We kunnen je helaas niet helpen met wat je vanavond moet gaan eten. Hoewel… ;)

Hulp nodig?