deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Sigma
Sigma Coatings

Sigma-verf

 

Over Sigma Coatings

 Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor verschillende ondergronden en toepassingen. De geschiedenis van Sigma gaat al een paar honderd jaar terug in de tijd, tot in de achttiende eeuw. In al die tijd, gevoed door heel wat ervaring uit het vak en door voortdurende innovatie, is Sigma Coatings uitgegroeid tot een naam die geassocieerd wordt met hoogkwalitatieve verf. Niet voor niets wordt Sigma gebruikt door heel wat professionele schilders. Als onderdeel van PPG Industries maakt Sigma Coatings ook deel uit van een internationale onderneming.

De verschillende Sigma verven

 Van primer, tot muurverf, tot lakken,... Voor heel wat verfklussen kan je de gepaste Sigma Coatings verf vinden. Hieronder vind je een aantal toppers uit het aanbod:

Sigma Perfect Matt

Sigma Perfect Matt is een muur- en plafondverf van hoge kwaliteit, die vooral geschikt is als je muren en plafonds wil schilderen met een piekfijne, esthetische afwerking. Sigma Perfect zorgt voor een egaal en streepvrij, mat resultaat.

Verder is het ook nog eens heel gemakkelijk om met Sigma Perfect dat gewenste mooie resultaat te verkrijgen. Door het één-pot-systeem is de verf tegelijkertijd inzetbaar als grond- en afwerkingslaag. Daarnaast heeft de verf een heel goede dekking.

Sigma Perfect Matt is op basis van 100% acrylaathars, met toevoeging van PU-additief. De verf heeft een lange open tijd, waardoor je tijdens het schilderen nog lang correcties kunt aanbrengen. Doordat de verf niet poreus is, wordt ook de open tijd van de volgende verflaag verlengd. Later is het resultaat ook nog heel goed bij te werken en ook op oude (nog intacte) verflagen kan je Sigma Perfect goed gebruiken, doordat de verf spanningsarm is.

Sigma Perfect Matt heeft een lage gevoeligheid tegen opglimmen en is na de volledige doordroogtijd ook schrobvast. De verf biedt verder ook nog een isolerende werking tegen het doorbloeden van watergevoelige vervuilingen zoals roest, potlood, rookaanslag, Zo kan je nog lang nagenieten van je schilderwerk!

Gecertificeerd met het Europees milieulabel EcoLabel.

Sigma Perfect Matt is beschikbaar in wit en kleur.

Sigma Amarol Triol Satin

Sigma Amarol Triol Satin is bestemd voor het gronden, overgronden en afschilderen van hout en voor het overgronden en afschilderen van staalconstructies. Het is een zijdeglanzende solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars met Power Tech 3 technologie.

De lak is erg duurzaam, doordat ze extreem vuilbestendig is, weervast is en goed haar elasticiteit behoudt. Daarnaast is de lak ook vochtregulerend.

Je kan Sigma Amarol Triol lak makkelijk verwerken, door haar soepelheid, hoge dekkracht en goede hechting. Ook op de kanten blijft de lak goed staan.

Sigma Amarol Triol Satin is beschikbaar in wit en kleur.

Sigma Tigron Aqua

Sigma Tigron Aqua is een lakverf voor binnen die zich onderscheid door haar uistekende kras- en slijtvastheid. De lakverf is watergedragen, op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA+ Technologie. Sigma Tigron Aqua kan je gebruiken als voor- en aflak om heel wat materialen, zoals hout, metaal of PVC (reeds voorzien van een passende grondlaag) een hoogwaardige bescherming te geven en te verfraaien.

Dankzij de LTA+ Technologie is Sigma Tirgon Aqua heel goed bestand tegen (hand)vet, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma Tigron Aqua is verder ook kleurvast en niet vergelend. De lakverf heeft daarnaast ook een goede elasticiteit en is zeer goed schuurbaar.

Daarnaast mag je met Sigma Tigron Aqua ook rekenen op een mooi en esthetisch eindresultaat. De lakverf heeft een mooie strakke vloei, is aangenaam soepel te verwerken en heeft een uitzonderlijk lange open tijd, waardoor je lang de tijd hebt om imperfecties weg te werken. Door de goede dekking krijg je al snel een mooi resultaat.

Extra pluspunten zijn dat Sigma Tigron Aqua geurarm is en ook geschikt is voor gebruik op kinderspeelgoed (EN 71-3)

Sigma Tigron Aqua is verkrijgbaar in vele varianten, van wit tot kleur, van mat, tot zijdeglans, tot hoogglans. Hier vind je alle Sigma Tigron lakken.

En nog zoveel meer!

Tot zelfs een Sigma kleurenwaaier vind je bij deverfwebshop. Zoek je dus nog iets anders? Blader dan door de productcatalogus, gebruik de zoekfunctie of neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Sigma verf online kopen?

 Je kent het misschien wel: je staat in een winkel, met tientallen potten verf voor je en denkt: “welke verf heb ik nu eigenlijk nodig?”. Je vraagt dan wellicht aan een verkoper in de winkel om je te adviseren. Online gaat het net zo, maar dan met het verschil dat ons aanbod verf hier bij deverfwebshop nog eens extra uitgebreid is, waardoor je het misschien nóg moeilijker vindt om te kiezen. Gelukkig hebben wij achter de schermen een aantal verfexperts die jou daarbij vakkundig advies kunnen geven. Wist je dat deverfwebshop deel uitmaakt van een schildersbedrijf en gerund wordt door een derde generatie schildersfamilie? Je kan dus gerust zijn dat je betrouwbaar en professioneel advies krijgt. Ook indien je kleuradvies wenst, niet goed weet hoeveel verf je juist nodig hebt of simpelweg een vraag hebt over de verzending, staan we je graag te woord. Daarnaast ben je bij deverfwebshop ook zeker van een correcte prijs en een vlotte levering. Bestellingen die bij ons binnenkomen voor 10u30, worden dezelfde werkdag nog verstuurd!

Hulp nodig?