deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Sikkens kleuren


Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities.


Op deze pagina vind je meer info over Sikkens kleuren en de nodige tools om de juiste Sikkens kleur te bepalen.

Sikkens 5051 Color Concept


De Sikkens 5051 kleurenkaart is een onuitputtelijke bron van kleuren, volledig afgestemd op de behoeften van schilders en andere professionele kleurgebruikers.

- Sikkens

De juiste Sikkens kleur vind je zo

Online hulpmiddelen


Op de website van Sikkens kan je enkele gekende kleurencollecties terugvinden, zoals de 5051 Colour Concept, ColourFutures (een jaarlijkse collectie met trendkleuren), Lifestyle Colours, en meer. 


Open het kleurenoverzicht van Sikkens

Hoera, je hebt DE kleur gevonden! En nu?

Je kan 'm eerst uitproberen...

Je kan bij ons kleine testpotjes bestellen, waarin net genoeg verf zit om een kleur (of enkele kleuren naast elkaar) mee uit te testen in je interieur. 

Kleurtesters zijn met andere woorden ideaal om te gebruiken wanneer je nog twijfelt of een kleur wel de juiste kleur is, of wanneer je niet goed kunt kiezen. 

Een ander voordeel is dat je de kleur kunt zien in de setting waar die zal komen, én in de juiste belichting, want dat kan een groot verschil maken. En niet te vergeten: het is ook een goede manier om alvast even te kunnen wennen aan de kleur, voordat je er de hele muur mee verft. 

...of gewoon meteen bestellen!

Dat doe je door naar de productpagina van jouw favoriete verf te gaan en daar de kleurnaam en/of het kleurnummer in te vullen in het voorziene veld. Vervolgens selecteer je de inhoud en hoeveelheid, en kan je het product bestellen! Mocht er iets niet duidelijk zijn over jouw gekozen kleur, dan nemen we contact met je op.

Euh... kan het zijn dat er geen veld voor de kleurcode is?  

Dat kan. Misschien ben je naar de standaard witte variant of een ready mix aan het kijken. Je kan enkel een kleur invullen bij verf die op kleur gemaakt kan worden. Ben je er zeker van dat de verf die je bekijkt zo'n verf is? Of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 

Vind je niet wat je zoekt? 

Misschien kan je dan een kijkje nemen tussen onze projecten, of wat inspiratie opdoen in onze blog. Ook op onze pagina over kleuren vind je misschien wat je zoekt. 

Ben je daar nog steeds niets mee? Dan kan je ook nog steeds terecht bij onze experts voor info en advies. Stuur ons gerust je vraag door.

Contacteer ons

Hulp nodig?