deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Onze top 5 voor buiten


Welkom bij onze top 5 voor buiten! Hier vind je onze selectie van vijf buitengewone producten die je kunt gebruiken om je woning langs buiten op te frissen en/of te beschermen. Het zijn geen buitenbeentjes, maar échte toppers - beloofd!

Of je nu op zoek bent naar houtbescherming voor buiten, naar gevelplamuur of façadeverf, je vindt het in deze top 5! Het zijn en blijven natuurlijk slechts vijf producten uit een heel ruim aanbod hier bij Tintrio. Blader dus zeker ook nog eens door al onze buitenproducten, of neem contact op met onze experts als je er zelf niet helemaal uit geraakt.

1. Sigma Amarol Triol

De pot op nummer één is een één-pot-systeem. Met deze lak kan je dus zowel grond- als eindlaag aanbrengen, wat geweldig handig en efficiënt is. Deze hoogwaardige Sigma lak zorgt dan ook nog eens voor een prachtige, duurzame afwerking, waarmee het een ideale keuze is voor iedereen die buiten lakwerk te doen heeft.

2. Xyladecor Combi PT

Op de tweede plek vind je een erg populair product van Xyladecor: Combi PT. Dit fantastische houtbeschermingsproduct zorgt ervoor dat je hout buiten langdurig beschermd blijft, waardoor het er jarenlang mooi blijft uitzien. 

3. Sigma Varnish Matt

Deze kwalitatieve Sigma vernis geeft je hout buiten een natuurlijke, matte look én beschermt het tegelijkertijd geweldig goed tegen o.a. weersinvloeden. De vernis is makkelijk aan te brengen en ook nog eens snel droog, wat hem een uitstekende keuze maakt!

4. Dalapro Facade

Deze kant-en-klare filler voor buiten maakt het je heel gemakkelijk om kleine scheurtjes en gaatjes in je buitenmuren op te vullen. Wij zijn in ieder geval vol vertrouwen dat dit een topproduct is! 

5. Trimetal Globacryl Façade

Met deze professionele gevelverf van Trimetal geef je je gevel een nieuwe kleur, die er jarenlang mooi blijft uitzien. De verf is bestand tegen UV-stralen en weersinvloeden, en is makkelijk te verwerken, waarmee het een populaire keuze is bij zowel professionals als doe-het-ververs.

Meer inspiratie en topproducten:

Meest bestelde kleuren

Bekijk meer
Hulp nodig?