Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

We present: de toppers van de afwasbare verven!


Afwasbare verven kunnen heel handig zijn, maar hoe weet je of ze geschikt zijn voor jou en welke verf je nodig hebt? Dat lees je hier.

1. Sigma Pearl Clean Matt

Sigma Pearl Clean Matt is een zeer gemakkelijk te reinigen matte muurverf voor binnen. Het is uitermate geschikt om ruimtes met een matte afwerking te schilderen, wanneer er hoge eisen worden gesteld aan de schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, scholen, kleuterscholen, keukens, restaurants,... Of: uw huis! Vooral als je kinderen hebt, graag kookt, of gewoon graag rond je huis leeft ;)

Je kunt Sigma Pearl Clean Matt gebruiken op droog pleisterwerk, gipsplaten, beton, behang, glasvezel, oude verflagen en vele andere oppervlakken.

Koop nu

Sigma Pearl Clean Matt 1L bij Tintrio

2. Sikkens Alpha Rezisto

Sikkens Alpha Rezisto is een andere matte muurverf voor binnen. Hij heeft een gesloten oppervlak, waardoor vuil, vet, vloeistoffen en vlekken zich niet aan de verflaag kunnen hechten of erin kunnen dringen.

Deze verf blinkt absoluut uit in het voorkomen van zwarte vlekken van bijvoorbeeld schoenzolen. Hij houdt je muren veel langer in topconditie, zodat een nieuwe verfbeurt voorlopig uitblijft!

Sikkens Alpha Rezisto is extreem schrobvast. Het blijft mat, ook als je het regelmatig schoonmaakt.

Ontdek

3. Levis EasyClean Mur Mat

Je kunt Levis EasyClean Mur Mat gebruiken voor binnenmuren en plafonds, in keukens en badkamers, maar evengoed op andere plaatsen waar reinigbaarheid gewenst is.

Dankzij de vlekbestendige technologie stoot de verf vlekken af, waardoor ze niet in de verflaag kunnen trekken en de verflaag dus weer gemakkelijk schoon te maken is. Zo geniet u lang van mooi afgewerkte, schone muren!

Meer informatie

Waarom zou u geen afwasbare verf gebruiken?

Misschien denkt u: "waarom kopen mensen dan nog gewone verf? Is afwasbare verf niet altijd beter?" Nou, dat hangt ervan af. Afwasbare verf is meestal niet het gemakkelijkst aan te brengen. Bovendien zijn ze meestal wat duurder.... MAAR, als je jezelf een nieuwe verfbeurt kunt besparen, zijn ze zeker de extra investering waard.

Hoe maak je de muur schoon?

Stel dat je peuter van plan is de volgende Picasso te worden en zijn eigen kunstgalerij op je muren is begonnen... U hebt gelukkig uw muur geverfd met afwasbare verf, maar hoe gaat u dat in hemelsnaam schoonmaken?

Met Pearl Clean Matt kunt u gemakkelijk de speciaal ontworpen Pearl Cleaner gebruiken. Bij elke andere afwasbare verf kunt u gewoon lauw water en een mild schoonmaakmiddel gebruiken en de muur met een zachte doek schoonvegen.