deverfwebshop.nl is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Voice of Colour

€ 61,45 

Je huidige selectie:
pencil

Sigma Voice of Colour

Tintrio Reviews with ekomi.nl

Sigma Voice of Colour - Kleurenwaaier

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van Sigma Coatings. Het kleursysteem bestaat uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren en is ontwikkeld door onze eigen kleurexperts.

Omschrijving

Kleuren brengen emoties teweeg. Met kleuren kunt u uzelf uitdrukken en harmonie in huis creëren. Maar het kiezen van de juiste kleuren in de juiste combinatie kan een lastige opgave zijn. Zakt de moed u in de schoenen?

Kijk niet verder. Met ons handige kleurensysteem kunt u gemakkelijk de gewenste sfeer creëren in elke kamer. Voice of Colour helpt tijdens de zoektocht naar de juiste kleuren of het nu gaat om een kamer, een volledig huis of een groot project. Met als uiteindelijk doel te inspireren, de juiste stijl voor een project te vinden en makkelijk kleurcombinaties te maken.

Het 60-30-10 principe

Bijbehorend bij het Voice of Colour kleurensysteem komt ook de vuistregel 60-30-10. Dankzij het bewezen 60-30-10 principe worden kleurkeuzes makkelijker gemaakt en heeft u een handige tool om u te helpen met het kiezen van de juiste kleuren. 

Het resultaat: een perfect kleurpallet in elk interieur

Ontdek het 60-30-10 principe

Wilt u zeker zijn van een prachtig eindresultaat? Gebruik dan de handige Sigma Colour Viewer om uw project alvast online te schilderen.

Product: Kleurenwaaier
Tintrio Reviews with ekomi.nl