deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Tintrio Reviews with ekomi.nl

Kleur van het Jaar


Op deze pagina vind je al onze blogposts over de kleur van het jaar. 

De trendkleuren voor 2024 zijn er!

Het is weer die tijd van het jaar dat de grote verffabrikanten vooruitblikken op de interieurtrends voor volgend jaar en hun eigen kleur van het jaar bekendmaken. Ben je op zoek naar dé kleur voor 2024? Zoek dan niet verder! In deze blogpost zetten wij de belangrijkste trendkleuren voor je op een rijtje.

De trendkleuren in verf voor 2023

De kleurentrends voor 2023 zijn bekend! Benieuwd naar de trendkleuren van de grote verffabrikanten? Je vindt ze in dit blogartikel.

Dit zijn de trendkleuren voor 2022!

2022 wordt misschien wel hét jaar van verandering, met het post corona-tijdperk dat aanbreekt. Daarbij horen ook verfrissende, inspirerende nieuwe trendkleuren, waarmee je die sfeer van verandering ook in je interieur kan doorzetten. Wij vertellen je graag welke die trendkleuren voor 2022 dan juist zijn!

Ontdek de trendkleuren van 2021

2021 wordt nóg mooier met de juiste kleuren in je interieur. Niet alleen letterlijk mooier, want een vers laagje verf doet altijd wonderen, maar ook figuurlijk. De trendkleuren van verschillende verffabrikanten voor 2021 werden namelijk zorgvuldig door kleurexperts uitgekozen om je woning een gevoel van comfort, harmonie en ontspanning te laten uitstralen. Wij lijsten graag even voor je op wat de kleurentrends voor 2021 zijn.

The trend colour of 2020: Chinese Porcelain

Chinese Porcelain has been voted color of the year by Histor. The color can be endlessly combined, but it is not always simple to put together a full color palette. Moreover, Chinese Porcelain is dark, so using the color as the main color of a room requires some guts and insight. Would you rather play it safe instead of experimenting on your own? Then you've come to the right place, as we give you some examples of how to use the blue Chinese Porcelain.

Meer kleurinspiratie